Onze diensten

Bij Autobedrijf Henk Kelly kunt u terecht voor de volgende zaken:

 

APK

De APK is een wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te verbeteren. Zo worden onder andere de remmen en banden gecontroleerd. Bij Autobedrijf Henk Kelly heeft u al een APK voor €29,95 (benzine en diesel). En in combinatie met een grote beurt is het zelfs gratis!  

 

Airco service

Voor het vullen van uw airco kunt u altijd bij ons terecht. Zo hoeft u niet in een oververhitte auto te zitten.  En ben je bij de winterdag vrij van beslagen ruiten! Bij ons kunt u terrecht met het R134A airco systeem maar ook met het nieuwe R1234YF airco systeem wij hebben hiervoor alles in onze werkplaats!

 

Bandenwissel

Opzoek naar nieuwe banden? Autobedrijf Henk Kelly levert alle merken banden tegen scherpe prijzen. Ook kunt u natuurlijk bij ons terecht voor de zomer- en winterbandenwissel. Maak een afspraak of vraag naar de mogelijkheden!  

 

Uitlijnen

Het uitlijnen van een auto is een vak apart. Een verkeerd uitgelijnde auto rijdt niet prettig, trekt scheef en leidt tot een te hoog brandstofverbruik en snelle bandenslijtage. Bij Autobedrijf Henk Kelly wordt uw auto professioneel uitgelijnd zodat u weer veilig de weg op kan. Kom snel langs voor een afspraak!

 

Bandenwissel bij Autoservice Henk Kelly

 

Grote en kleine onderhoudsbeurt

Het is altijd verstandig om uw auto goed bij te houden. Dit kunt u doen door de gebruikelijke onderhoudsbeurten. Bij Autobedrijf Henk Kelly controleren we onder meer alle vloeistoffen en aandrijfriemen. Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Kom dan snel bij ons langs!  

 

MotorVac reiniging

Diesel motoren zijn uitgerust met voorzieningen om schadelijke uitlaatgassen te reduceren. Deze hebben een ernstig vervuilende werking op het in- en uitlaat en EGR-systeem van de motor. Reparatie leidt normaal tot hoge kosten. Voorkom deze kosten met een MotorVac reiniging bij Autobedrijf Henk Kelly! Wij zorgen ervoor dat uw dieselmotor meer vermogen krijgt, makkelijker op gang komt en rustiger loopt. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 

Het verversen van transmissie olie

 

Verversen transmissie olie 

Slijtage, thermische belasting en ouderdom verslechteren de kwaliteit van uw transmissie olie. Dit kan lijden tot kostbare reparaties. Laat daarom uw transmissie olie verversen bij Autobedrijf Henk Kelly! Wij maken gebruik van een modern transtech flush apparaat. Hiermee wordt alle olie vervangen en de transmissie wordt gespoeld met een krachtige cleaner. Op deze manier gaat uw transmissie langer mee, schakelt uw transmissie soepeler en is er een kans op vermindering van uw brandstof gebruik. Uiteraard voeren wij het onderhoud uit volgende de richtlijnen van de fabrikant. Meer weten? Neem dan snel contact met ons op.  

 

Ruitschade 

Een opspattend steentje op autoruiten kan al snel leiden tot ruitschade. Dat is vervelend, maar snelle ruitreparatie kan meestal vervanging van (dure) autoruiten voorkomen. Autobedrijf Henk Kelly maakt dankzij de modernste apparatuur en middelen ruitreparatie vaak mogelijk. In samenwerking met Autoglaz repareren wij alle soorten ruitschade aan personen- en bedrijfsauto’s.